Як обрати корейську косметику

11 серпня 2021
Корисно знати
Як обрати корейську косметику
Відносно недавно корейська косметика для догляду була нам в дивину, але всього лише за кілька років вона дуже щільно увійшла в побут. Не обійшлося тут без допомоги блогерів, які раз у раз вихваляли такі засоби в своїх відео.

ЩО ЗРОБИЛО КОРЕЙСЬКУ КОСМЕТИКУ НАСТІЛЬКИ ПОПУЛЯРНОЮ?

Унікальний підхід
У Кореї красивою вважається здорова і сяюча шкіра, тому кореянки воліють комплексно доглядати за своїм обличчям, а не маскувати його дефекти. Корейський догляд за шкірою включає в себе до десяти етапів, тому засоби по догляду глибше проникають в нижні шари шкіри, краще оздоровлюють і омолоджують її.

Ефективність
Оригінальну корейську косметику виготовляють за інноваційними технологіями та з використанням унікальних інгредієнтів, які не доступні іншим країнам. Завдяки цьому вона максимально ефективна і дає помітний позитивний результат в короткі терміни. Виробники постійно вдосконалюють свої продукти, а сприяє цьому велика конкуренція і вимогливі покупці.

Склад
У складі корейських косметичних засобів можуть додаватися рідкісні інгредієнти, які видобувають в екологічно чистих районах Азії, наприклад, рослини і вулканічний попіл з острова Чеджу.
Бренд Innisfree в складі своїх засобів використовує ці компоненти, розробляючи продукти для всіх типів шкіри.

Компоненти професійної косметики
Корейська косметика включила в свої склади компоненти, які раніше можна було знайти тільки в професійних лінійках для косметологів.
З корейським підходом кожна дівчина може бути собі косметологом, використовуючи в домашній косметиці ретинол, кислоти і вітамін C. У формулах дотримані необхідні концентрації і пропорції, які дозволяють використовувати ці компоненти без косметолога, і отримувати свій бажаний результат.
Маска з антивіковим ефектом від бренду Mizon з ретінолом - професійний засіб для догляду за віковою шкірою, відновлює її структуру в нічний час доби. Продукт допомагає розгладити зморшки, справляється з заломами, і робить рельєф шкіри рівним. Складові маски оберігають шкіру від зневоднення, і забезпечують їй захист від оточуючих факторів.

Співвідношення ціни та якості
Обрати корейську косметику можна недорого, навіть з урахуванням того, що вона виготовляється з унікальними інгредієнтами і на високотехнологічному обладнанні. Всі засоби, які ви виберете з каталогу мають демократичну ціну, так як конкуренція велика, а масштаби виробництва в Кореї просто величезні. Тому ви отримуєте якісні продукти за доступною ціною.

ЩО КРАЩЕ ОБРАТИ?

У Кореї косметика для догляду - це своєрідній культ, тому виробники не сидять на місці та кожні півроку віпускають нові продукти. Тому у сучасних покупців часто виникає питання «як обрати косметику за віком?» и «які засоби найбільш ефектівні в боротьбі за ідеальну шкіру?».
Для початку потрібно визначити потреби шкіри та ї тип.

Жирна та проблемна шкіра з розширеними порами та запаленями потребує ретельного очищення - в даному випадку рекомендується звернути свою увагу на гідрофільну олію, котра ефективно змиває макіяж и очіщує шкіру від різніх забруднень та шкірного сала.
Потрібно підбирати легкі текстури кремів і тонерів, щоб не створювати важкий шар на шкірі.

Для сухої шкіри краще використовувати щільні засоби, щоб створювати захисний шар на шкірі. Суха шкіра старіє раніше всіх інших типів. У неї не вистачає шкірного сала, який підтримує пружність і еластичність шкіри. Суха шкіра не еластична і не захищена.

Комбінованій шкірі потрібно шукати баланс між інтенсивним очищенням жирних зон і правильним відновленням і зволоженням сухих ділянок.
Пам'ятайте про те, що зволоження важливо для будь-якого типу шкіри і для цього можна використовувати тканинні маски. Підбір якісної корейської косметики - ваш успішний шлях до здорової шкіри!

Обов'язково звертайте свою увагу на склад, а найкраще дізнавайтеся які саме інгредієнти здатні впоратися з конкретною проблемою і підбирайте засоби з ними. У холодну пору року будь-яка шкіра потребує зволоження, тому вибирайте засоби з колагеном, гіалуронової кислотою, муцином равлика.

Чи можна використати корейську косметику слов'янському типу шкіри?

Безумовно, і результати вас обов'язково порадують. Шкіра кореянок щільніша і насичена колагеном, тому корейська косметика розрахована на те, щоб якомога глибше проникати в шари шкіри. Саме тому корейські зволожуючі засоби для європейок значно ефективніші.
Можна і навіть потрібно. Тільки робити це потрібно уважно: не варто змішувати засоби з несумісними інгредієнтами, наприклад, продукти з великою кількістю кислот або поєднання равликового муцина з кислотами.
Поза всяким сумнівом гідрогелеві патчі, а також всілякі види масок: тканинні, кремові, альгінатні - це ті продукти, які дають практично миттєвий помітний ефект. Далі ми б радили спробувати пілінг-скатки, сироватки, емульсії. Окремо хотілося б виділити тонери, які стали справжніми бестселерами, а також ВВ-креми і кушони.

Де купити косметику з Кореї?

Оскільки відрізнити підробки від оригіналу поки що можуть не всі, то шукати такі засоби в звичайних магазинах не варто. Найкраще замовити корейську косметику в інтернет магазині Кіміто, який працює тільки з перевіреними постачальниками.

Тобі може сподобатися
Краща корейська косметика для сухої шкіри
Краща корейська косметика для сухої шкіри
Сухий тип шкіри більш чутливий і примхливий в порівнянні з іншими, тому важливо правильно підбирати догляд і приділяти особливу увагу косметиці, яку використовуємо. Яким повинен бути догляд за сухою шкірою обличчя я розповім нижче.
Більше
Топ-10 брендів корейської косметики 2024
9 лют 2023
Топ-товари
Топ-10 брендів корейської косметики 2024
Південна Корея, можливо, сама того не бажаючи, здійснила справжню революцію у світі косметики і сьогодні корейська косметика займає топові позиції на полицях у магазинах і на оглядах б'юті-блогерів.
Більше
БАДи для покращення сну — здоровий та спокійних сон
БАДи для покращення сну — здоровий та спокійних сон
Здоровий сон — це запорука гарного настрою, хорошого імунітету людини. Якщо тобі часто не спиться вночі і маєш погане самопочуття вранці — це свідчить про проблеми зі сном, які варто терміново вирішувати
Більше
Тобі сподобаються наші бонуси і подаруночки! З кожного замовлення ти отримуєш 5% на бонусний рахунок.
Вкажи дату народження в особистому кабінеті і отримай персональний промо-код на свій День народження.
Даруємо безкоштовну доставку при замовленні від 1200 грн
У тебе є запитання? Запитай наших експертів
Зв'язатися з нами