Найкращі корейські шампуні – Рейтинг 2024

20 січня 2022
Догляд за волоссям
Найкращі корейські шампуні – Рейтинг 2024
Широку популярність корейські шампуні набули завдяки загальновизнаній ефективності, унікальним натуральним складам і легким, приємним ароматам, що супроводжують кожну процедуру миття голови.

Сфера бьюті-індустрії пропонує безліч якісних корейських шампунів, застосування яких моментально перетворює волосся, роблячи його густим, сильним, здоровим. Ці засоби, які складаються з природних інгредієнтів, не містять агресивних добавок та хімічних сполук, що завдають шкоди пасмам, а ефект від корейського шампуню триватиме довго. Як вибрати найкращий шампунь, що ідеально підходить для твого волосся? Які корейські шампуні визнані найкращими у 2022 році? Давай розбиратися разом прямо зараз.

Переваги корейських шампунів

Популярність і загальне кохання корейські шампуні здобули завдяки натуральному, збалансованому складу, який дійсно працює, не надаючи негативного впливу на волосся та шкіру голови. До основних переваг азіатської косметики для волосся відносяться:

  1.  Природні інгредієнти — екстракти рослин, натуральні ферменти та поживні речовини, які є досить незвичайними, як для європейського споживача: муцин равлика, протеїн павутини, зміїна отрута, витяжка з ластівчиного гнізда тощо.
  2.  Гіпоалергенні компоненти - максимально делікатний, натуральний склад, що дозволяє застосовувати шампунь навіть людям, які мають чутливу шкіру.
  3. Інноваційні технології — розробка нових формул і систем, що дозволяє досягати найефективнішого та довгострокового результату у догляді за волоссям.
  4. Лояльна цінова політика, порівняно з європейськими аналогами, що досягається за рахунок оптимізації технологічного процесу та дає можливість отримати ефективні, якісні та безпечні бьюті-засоби за приємною ціною.
  5. Багатофункціональність - передбачає багатоступінчасту систему по догляду, що включає в себе лінійку косметичних засобів для ще більш здорового, сильного і сяючого волосся.

Відмінність корейської косметики від звичайної

Найбільш значущою особливістю косметики з Кореї, що вигідно відрізняє її від європейських аналогів, є використання природних компонентів. На сьогодні, коли все більше людей стали звертати увагу на використання у догляді продукції з натуральними компонентами, корейські засоби по догляду за волоссям та шкірою голови набувають все більшої популярності. Так, виділяють п'ять основних відмінностей азіатських косметичних товарів від звичайних:

  • Пріоритет. Відповідно до азів догляду за собою для жінок різного віку, прийнятих в Азії, краса, в першу чергу, полягає у підтримці здоров'я шкіри та волосся, а не в яскравому макіяжі.
  • Сонцезахисні властивості. Практично всі продукти корейського ринку засобів догляду містять компоненти, що захищають шкіру і волосся від негативного впливу УФ-випромінювання.
  • Інгредієнти. Корейська косметика відрізняється застосуванням природних компонентів, що не використовуються звичайними виробниками (екстракт бджолиної отрути, слиз равлика).
  • Якість. Більшість продукції корейських бьюті-брендів має високу якість у поєднанні з вигідною ціною.
  • Розшарування. Прийнята в Азії особлива техніка пошарового нанесення доглядових засобів забезпечує максимальну користь та триваліший ефект. Всі вони застосовуються в певному порядку, від найлегших до найщільніших за консистенцією.

Види корейських шампунів

Правильний підбір шампуню відіграє провідну роль у підтримці здоров'я та краси волосся. Адже ефективність всіх наступних кроків догляду залежить від якісного очищення пасм і шкіри голови. Вибір корейських шампунів, пропонованих бьюті-брендами, досить широкий і здатний задовольнити потреби будь-якого типу.

Безсульфатні шампуні

Цей варіант відрізняє повну відсутність парабенів та консервантів. Такі шампуні мають ряд переваг:

  • натуральний склад, що підтримує гідроліпідний баланс шкіри голови;
  • м'яко надає об'єм волоссю;
  • збереження кольору та сили пофарбованих локонів;
  • відновлення структури волосся;
  • захист від електризації.

Шампуні від лупи

Відрізняються відсутністю спирту, парабенів, силікону та продуктів нафтопереробки. Натуральний склад сприяє делікатному, але ефективному очищенню волосся та покращенню шкіри голови, нормалізації жирності та бореться з причинами появи лупи.

Проти випадання волосся

Збалансований природний склад збагачує шкіру голови поживними речовинами, поповнюючи нестачу вітамінів та мікроелементів, усуває зайву сухість шкіри та зміцнює коріння, перешкоджаючи механічному випадінню волосся.

Для росту волосся

Догляд за волоссям, заснований на корейських шампунях від випадіння, завдяки активним діючим речовинам, покращують кровообіг шкіри голови, збільшують надходження до коренів поживних речовин і пробуджують фолікули, сприяючи прискоренню росту волосся та збільшенню густоти пасм.

Для жирного волосся

Шампунь з Кореї, володіючи натуральним складом, відновлює гідроліпідний баланс, нормалізує роботу сальних залоз, очищує, живить і чинить сильний антибактеріальний вплив. Корейські засоби не містять шкідливих ПАР, які сушать шкіру.

Для фарбованого волосся

Корейські шампуні делікатно покращують шкіру голови, очищують, не вимиваючи фарбу та зміцнюють волосся по всій довжині завдяки присутності натуральних олій та рослинних екстрактів. Не містять сульфатів, парабенів та силіконів, що руйнують структуру волосся.

Для сухого волосся

Мають м'яку формулу і натуральний склад. Варто нанести шампунь і він відразу обволікає кожну волосину, перешкоджаючи появі сверблячки, подразнень на шкірі голови, а також зміцнює захисний бар'єр і насичує волосся вологою та поживними речовинами.

Як правильно підібрати шампунь

Вибір правильного засобу для очищення волосся та шкіри голови – надзвичайно важливий момент, який необхідно враховувати. Основне правило - шампунь має бути підібраний відповідно не тільки з типом волосся, а й підходити до шкіри голови. Залежно від цих параметрів, розрізняють три варіанти шампунів:

  1. Для комбінованого типу, що має жирне коріння та сухі кінчики волосся. У цьому випадку рекомендується використовувати два види по черзі - для жирного волосся і тим, який має м'яку зволожуючу дію.
  2. Для сухого типу варто вибирати корейські шампуні, до складу яких входять зволожуючі компоненти – колаген, гіалуронова кислота та гліцерин.
  3. Для жирного типу потрібно використовувати легкі засоби, без високої концентрації зволожуючих добавок у складі.

Рейтинг новинок шампунів з Кореї від Кіміто у 2022 – ТОП -5

Завдяки високій ефективності, делікатному впливу та натуральному складу косметика для волосся з Кореї набула особливої ​​популярності та визнання у всьому світі. Серед усього багатства вибору, інтернет-магазин корейської косметики Kimito акцентує увагу на найбільш вдалих новинках шампунів, що увійшли до ТОП-5 найкращих засобів догляду за волоссям цього року:

  • Відновлюючий шампунь з колагеном, Elizavecca, CER-100 Collagen Coating Hair Muscle Shampoo, 500 мл - заповнює пошкоджені ділянки волосся, закриває лусочки і склеює кінчики.
  • Інтенсивно відновлюючий шампунь, CP-1, Bright Complex Intense Nourishing Shampoo, 100 мл - безсульфатний засіб, що не викликає подразнень, делікатно живить волосся і шкіру, відновлюючи структуру клітин.
  • Шампунь проти випадіння волосся безсульфатний, Lador, Dermatical Hair-loss Shampoo, 530 мл - якісно очищує шкіру та живить цибулини волосся, активізуючи функції їх зростання та покращуючи кровообіг.
  • Безсульфатний шампунь, що інтенсивно відновлює, CP-1, Bright Complex Intense Nourishing Shampoo, 500 мл - особлива поживна формула на кожен день, збагачена протеїнами шовку, насичує корисними речовинами, пом'якшує і зволожує волосся.
  • Безсульфатний органічний шампунь з ефірними оліями, Lador, Triplex Natural Shampoo, 530 мл - завдяки набору живильних олій та рослинних екстрактів, делікатно позбавляє від надлишків шкірного сала, лупи та м'яко очищує від забруднень.

Поради косметологів

Фахівці з догляду за волоссям одностайно віддають перевагу корейським засобам через їхню безпеку, природний склад і доведену ефективність. Так, відомий косметолог та бьюті-експерт Ксенія Вебер розповідає про особливості догляду за волоссям косметичними засобами з Кореї. В цілому, косметологи рекомендують дотримуватися таких нескладних правил:

  1. Якщо ти вирішила спробувати засіб вперше, варто придбати його міні-версію з невеликим об'ємом, якого буде достатньо для того, щоб зрозуміти користь покупки.
  2. Не забувай регулярно проводити процедуру відлущування, використовуючи продукти з саліциловою кислотою та пілінгами.
  3. Мий волосся та шкіру голови теплою водою, уникаючи занадто гарячої, яка пошкоджує кінчики та сприяє сухості шкіри.

Зволожуюче масло для волосся Lador Wonder Hair Oil 100 мл
Призначення: зволожити волосся, усунути пухнастість, зміцнити структуру волосся, прибрати посічені кінчики, відновити пошкоджене волосся
Акція
Сироватка-бальзам для посічених кінчиків волосся Lador Keratin Power Glue Ampoule 15 г купити в Україні
Сироватка-бальзам для посічених кінчиків волосся Lador Keratin Power Glue Ampoule 15 г
69 ₴
55 грн
Призначення: зміцнити структуру волосся, прибрати посічені кінчики, додати гладкість, додати блиск, відновити пошкоджене волосся
Зволожуючий шампунь для сухого і пошкодженого волосся Lador Moisture Balancing Shampoo 530 мл купити в Україні
Закінчився
Зволожуючий шампунь для сухого і пошкодженого волосся Lador Moisture Balancing Shampoo 530 мл
Призначення: зволожити волосся, зміцнити структуру волосся, очистити шкіру, відновити пошкоджене волосся
Акція
Шампунь проти жовтизни волосся Lador Anti-Yellow Shampoo 300 мл купити в Україні
Шампунь проти жовтизни волосся Lador Anti-Yellow Shampoo 300 мл
599 ₴
419 грн
Призначення: збереження кольору, нейтралізувати жовтизну, зволожити шкіру

Тобі може сподобатися
Топ-10 брендів корейської косметики 2024
9 лют 2023
Топ-товари
Топ-10 брендів корейської косметики 2024
Південна Корея, можливо, сама того не бажаючи, здійснила справжню революцію у світі косметики і сьогодні корейська косметика займає топові позиції на полицях у магазинах і на оглядах б'юті-блогерів.
Більше
Ніацинамід у косметиці
19 сер 2021
Корисно знати
Ніацинамід у косметиці
Ніацинамід міститься в багатьох масках, кремах, сироватках, есенціях та засобах для вмивання. Його використовують для відновлення та вирішення багатьох проблем шкіри. Що це і як і для чого потрібний компонент розберемо нижче.
Більше
Скатка для обличчя: що це і ефект
22 лип 2021
Корисно знати
Скатка для обличчя: що це і ефект
Глибоке очищення та оновлення шкіри обличчя неможливе без використання засобів, що ексфолюють. Скраби для обличчя поступово втрачають актуальність. Все частіше у косметиці їх замінюють пілінг-скатки.
Більше
Тобі сподобаються наші бонуси і подаруночки! З кожного замовлення ти отримуєш 5% на бонусний рахунок.
Вкажи дату народження в особистому кабінеті і отримай персональний промо-код на свій День народження.
Даруємо безкоштовну доставку при замовленні від 1200 грн
У тебе є запитання? Запитай наших експертів
Зв'язатися з нами