Як позбутися веснянок на обличчі

25 серпня 2021
Вирішуємо проблеми
Як позбутися веснянок на обличчі
Веснянки можуть доставляти дискомфорт і вселяти невпевненість в собі. У той час як багато дівчат малюють їх за допомогою декоративної косметики, власники натуральних намагаються позбутися ластовиння на обличчі. Як правильно це зробити я розповім нижче.

ВІД ЧОГО З'ЯВЛЯЮТЬСЯ ВЕСНЯНКИ

Веснянки - це спадкове явище, яке являє собою локальне скупчення меланіну. Вони мають рівномірне забарвлення, округлу форму і з'являються в теплу пору року. Взимку стають більш тьмяними або зникають.
Зазвичай веснянки з'являються у світлошкірих людей, які погано загоряють, мають руде або мідно-русяве волосся.
Перші веснянки з'являються в дитячому віці і можуть повністю зникнути після 25. Але їх власникам не варто розслаблятися. Шкіра схильна до пігментації завжди вимагає особливого догляду.

ЕФЕКТИВНІ КРЕМИ ВІД ВЕСНЯНОК І ПІГМЕНТНИХ ПЛЯМ

Щоб прибрати веснянки необхідно регулярно користуватися сонцезахисним кремом з високим SPF фактором. Варто звернути увагу на упаковку засобу, на ній має бути зазначена маркування UVA.
Відбілити шкіру і позбавитися від небажаних "сонячних цяток" допоможе корейська косметика для обличчя. Для ефективного догляду необхідно підібрати комплекс, який включатиме кілька засобів. Корейські відбілюючі креми не тільки відмінно освітлюють шкіру, але і знижують синтез і скупчення меланіну, вирівнюють тон. 

Крем що освітлює з козячим молоком JIGOTT Goat Milk Brightening Cream 70 мл
269 ₴
242 грн
Призначення: прибрати лущення, прибрати постакне, освітлити шкіру, наситити шкіру, вирівняти тон, відновити шкіру
Освітлюючий і зволожуючий крем для обличчя COSRX AC Collection Lightweight Soothing Moisturizer 80 мл купити в Україні
Закінчився
Освітлюючий і зволожуючий крем для обличчя COSRX AC Collection Lightweight Soothing Moisturizer 80 мл
Призначення: зволожити шкіру, прибрати жирний блиск, боротьба з акне, освітлити шкіру, відновити шкіру
Kimito рекомендує
Освітлюючий крем на основі цитрусових екстрактів FRUDIA Citrus Brightening Cream 55 г купити в Україні
Закінчився
Освітлюючий крем на основі цитрусових екстрактів FRUDIA Citrus Brightening Cream 55 г
Призначення: зволожити шкіру, допомога при куперозі, освітлити шкіру, омолодити, наситити шкіру, вирівняти тон, відновити шкіру
Акція
Kimito рекомендує
Освітлюючий крем з вітаміном С Coxir Vita З Bright Cream 50 мл купити в Україні
Освітлюючий крем з вітаміном С Coxir Vita З Bright Cream 50 мл
779 ₴
662 грн
Призначення: розгладити зморшки, допомога при куперозі, освітлити шкіру, омолодити, наситити шкіру, вирівняти тон

ПРАВИЛА ВИКОРИСТАННЯ ЗАСОБІВ ВІД ВЕСНЯНОК

Щоб захистити шкіру схильну до пігментації від впливу факторів навколишнього середовища і попередити їх появу, необхідно використовувати сонцезахисний крем від ластовиння з максимальним ступенем захисту SPF 50. Не виходьте на вулицю без нанесеного на обличчя сонцезахисного крему. Відлущувати шкіру і використовувати продукти з ретинолом варто тільки в зимовий час, так як після ексфоліації підвищується чутливість епідермісу до сонця. У боротьбі з веснянками не варто чекати миттєвого результату, ти отримаєш необхідний ефект приблизно через 3 місяці, регулярного, комплексного догляду. Висвітлювати пігментацію необхідно поступово, щоб не пошкодити епідерміс.

ІНШІ ВАРІАНТИ КОРЕЙСЬКОЇ КОСМЕТИКИ ВІД ЛАСТОВИННЯ

Сироватки для обличчя - це косметичні засоби, які допоможуть освітлити веснянки, вирівняти тон шкіри, зробити її доглянутою сяючою і здоровою. З їх допомогою можна відлущити ороговілі частинки епідермісу і прискорити обмінні процеси.
Освітлююча сироватка з ніацинамідом та вітаміном С, Graymelin, Yellow Food Serum дбайливо відлущує шкіру, відбілює і оздоровлює її, знижує синтез меланіну.

Сироватка FRUDIA, Citrus Brightening Serum чудовий засіб для тонізування, освітлення та зволоження шкіри. Засіб швидко вбирається, насичує шкіру вітамінним комплексом, активізує обмінні процеси у клітинах.

Маски для обличчя працюють у глибинних шарах шкіри, впливають на вироблення тирозину. Засоби допоможуть доповнити основний відбілюючий догляд та забезпечать якісне харчування та зволоження шкіри.
Відбілююча вітамінна маска з екстрактом каламансі, EYENLIP, Calamansi Vita Solution Mask чудовий засіб для ефективного вирівнювання тону та устарнення ластовиння.

РЕКОМЕНДАЦІЇ КОСМЕТОЛОГІВ - ЧИ Є ПРОТИПОКАЗАННЯ

Часто косметичні продукти можуть містити такий освітлюючий компонент як гідрохінон. Він допомагає освітлити гиперпігментацю, але також іноді викликає сильне подразнення шкіри. Якщо вона у вас гіперчутлива і схильна до алергічних реакцій, відмовтеся від продуктів, які його містять.
Для попередження утворення пігментації косметологи рекомендують користуватися сонцезахисним кремом круглий рік.

Тобі може сподобатися
Українська косметика – Топ виробники
27 кві 2023
Корисно знати
Українська косметика – Топ виробники
Український б'юті-ринок постійно вдосконалюється та поповнюється косметичними новинками, які не поступаються якістю закордонним аналогам. У чому ж секрет невпинного зростання популярності національних брендів?
Більше
Що таке корейський догляд ?
23 кві 2021
Етапи догляду
Що таке корейський догляд ?
У Кореї краса буквально зведена в культ, при цьому кореянки переконані, що вона полягає в здоров'ї шкіри - якщо шкіра чиста і сяюча, значить ви гарні. Кореянки доглядають за шкірою років з двадцяти щодня.
Більше
Боротьба з чорними цятками
Боротьба з чорними цятками
Чорні точки, вугрі або, кажучи більш науковою мовою, відкриті комедони - це прикре явище, позбутися якого мріють не тільки підлітки, а й багато дорослих. Чому вони з'являються? Як боротися з чорними цятками на обличчі? Розповім нижче.
Більше
Тобі сподобаються наші бонуси і подаруночки! З кожного замовлення ти отримуєш 5% на бонусний рахунок.
Вкажи дату народження в особистому кабінеті і отримай персональний промо-код на свій День народження.
Даруємо безкоштовну доставку при замовленні від 1200 грн
У тебе є запитання? Запитай наших експертів
Зв'язатися з нами