Новинки корейської косметики - осінь 2022

14 вересня 2021
Корисно знати
Новинки корейської косметики - осінь 2022
Запорука тривалого збереження природної краси - грамотний догляд за шкірою. Жінкам будь-якого віку рекомендується підбирати доглядову косметику з урахуванням сезону.

Застосування косметичних засобів, відповідних до погодних умов, дозволяє надійно захистити шкіру від несприятливих впливів - високих і низьких температур, перепадів вологості, ультрафіолету.

Як змінюється стан шкіри в осінній період?

Косметика на осінь покликана боротися з наслідками впливу на шкіру в весняно-літній період таких факторів, як:
- Інтенсивні УФ-промені типу А і В.
- Високі температури.
- Низька вологість.

Основна користь засобів з вітамінами, гіалуроновою кислотою, колагеном і іншими активними компонентами полягає в зволоженні, живленні і дбайливому захисті.

Догляд за шкірою восени - поради косметологів

Доглядати за шкірою восени потрібно комплексно. Відчутний ефект гарантує дотримання ключових етапів:
- Очищення і підвищення тонусу. Слідкуйте, щоб засоби не пересушували шкіру. В осінньо-зимовий період сальні залози працюють менш активно і кількість їх секрету різко зменшується. Натуральна корейська косметика м'яко очищує шкіру і тонізує, не пересушує і не дратує. Тимчасово відмовтеся від жорстких пілінгів. Краща косметика для осіннього глибокого очищення шкіри - бережні скраби з саліциловими та фруктовими кислотами.
- Зволоження та живлення. В осінніх колекціях косметики засоби з легкими невагомими текстурами замінюються більш щільними і живильними кремами, сироватками, масками. Вони відновлюють водноліпідний баланс і забезпечують проникнення активних компонентів в глибокі шари шкіри.
- Надходження вітамінів. Восени кількість корисних речовин, що надходять з їжею, відчутно зменшується. Щоб компенсувати сезонний гіповітаміноз, приймайте всередину збалансовані вітамінні комплекси і використовуйте зовнішньо засоби з аскорбіновою кислотою, токоферолом, ретинолом.

ТОП-9 засобів доглядової косметики

Колекції косметики для осені ефективно:
- Усувають сухість, подразнення, пігментацію і лущення.
- Відновлюють бар'єрні функції шкіри.
- Захищають від вітру, низьких температур.
- Тонізують і зміцнюють стінки судин.
Рейтинг косметичних засобів, які високо цінуються жінками незалежно від віку, очолює якісна косметика корейського виробництва. Вона включає кращі засоби по догляду за шкірою обличчя та рук, волоссям.

Для обличчя

Як вибрати косметику для особи на осінь?

Відштовхуйтеся від типу шкіри:

Жирній і проблемній шкірі в цей період потрібно щадне, але якісне очищення, акуратне зволоження. З такими завданнями впорається крем з саліциловою кислотою, малиною і екстрактом лимонника MIZON Acence Blemish Control Sooting Gel Cream. Його активні компоненти нормалізують роботу сальних залоз, звужують пори, усувають подразнення і підвищують тонус.


Набори косметики для сухої шкіри розраховані на інтенсивне живлення і зволоження. Набір базових засобів для догляду, Pyunkang Yul, Best Skincare Item Set - чудовий комплекс корейської косметики, який делікатно та дбайливо зволожить, наповнить вашу шкіру корисними компонентами. Не потрібно ходити магазинами у пошуках засобів, які добре поєднуються між собою. Бренд Pyunkang Yul зробив це за вас! У набір входить три продукти: міст-тонер, ампула та крем.


Віковій шкірі в осінній період потрібна особлива увага. Професійно підвищує тонус і стимулює процеси регенерації крем з маслом лосося і пептидами FarmStay Salmon Oil & Peptide Vital Cream

Для рук

Восени шкіра рук потребує інтенсивного живлення і зволоження. Зберегти тонус, запобігти сухості і появу тріщин допоможуть:

Відновлювальний крем для рук з муцином равлика JIGOTT Real Moisture Hand Cream Snail 100 мл купити в Україні
Закінчився
Відновлювальний крем для рук з муцином равлика JIGOTT Real Moisture Hand Cream Snail 100 мл
Призначення: прибрати лущення, наситити шкіру, відновити шкіру
Акція
Зволожуючий крем для рук з аргановою олією JIGOTT Real Moisture Hand Cream Argan Oil 100 мл купити в Україні
Зволожуючий крем для рук з аргановою олією JIGOTT Real Moisture Hand Cream Argan Oil 100 мл
89 ₴
80 грн
Призначення: заспокоїти і зняти подразнення, наситити шкіру, відновити шкіру
Акція
Kimito рекомендує
Крем для рук з кокосом і маслом ши FarmStay Tropical Fruit Coconut & Shea Butter Hand Cream 50 мл купити в Україні
Крем для рук з кокосом і маслом ши FarmStay Tropical Fruit Coconut & Shea Butter Hand Cream 50 мл
89 ₴
71 грн
Призначення: зволожити шкіру, прибрати лущення, наситити шкіру, відновити шкіру
Крем для рук з екстрактом полуниці FarmStay Visible Difference Hand Cream-Strawberry 100 мл купити в Україні
Закінчився
Крем для рук з екстрактом полуниці FarmStay Visible Difference Hand Cream-Strawberry 100 мл
Призначення: зволожити шкіру, прибрати лущення, наситити шкіру, відновити шкіру
Крем для рук з колагеном FarmStay Visible Difference Hand Cream-Collagen 100 мл купити в Україні
Закінчився
Крем для рук з колагеном FarmStay Visible Difference Hand Cream-Collagen 100 мл
Призначення: зволожити шкіру, прибрати лущення, наситити шкіру, відновити шкіру

Для волосся

Низькі температури, перепади вологості, пориви вітру, електризація несприятливо впливають на стан волосся. Зміцнити їх, зберегти природну силу і блиск дозволяє професійна косметика:

Шампунь для волосся з аргановим маслом, Argan Oil Shampoo від корейського бренду Char Char делікатно очищає волосся та шкіру голови, зміцнює коріння, оздоровлює та насичує вологою. Регулярне застосування засобу допомагає відновити структуру волосся та захищає його від пошкоджень, що наносяться ультрафіолетовими променями, різкими перепадами температур, засобами для укладання та іншими агресивними факторами навколишнього середовища. Волосся стає сильнішим, шовковистим, еластичним і набуває здорового блиску і об'єму.

Протеїнові крем-ампули MOREMO, High Protein Ampule Cream відновлюють і зміцнюють волосся, зволожують і живлять посічені кінчики, пом'якшують пасма, полегшують їх розчісування. Крем не обтяжує волосся, робить його шовковистим і розсипчастим.

Як щодо професійного догляду за твоїм волоссям у домашніх умовах? Ніжне очищення, оздоровлення локонів зсередини та приємний здоровий блиск. Все це допоможе знайти Безсульфатний шампунь з кератином для пошкодженого волосся, Lador, Keratin LPP Shampoo, 530 мл.
Також шампунь чудово підходить, якщо твоє волосся ослаблене після завивок і укладання з використанням лаку. Секрет здоров'я та м'якості локонів від корейського бренду La’dor. Ефект шампуню можливий завдяки поживному складу на основі кератину та дбайливих очищувальних ПАР без використання лаурил сульфату.

Що робити, якщо обвітрилася шкіра

В осінньо-зимовий період шкіра стикається з великою кількістю випробувань від різкого вітру і холодного повітря на вулиці до високих температур і сухості в приміщеннях. Це призводить до виникнення почуття стягнутості, почервоніння, виникнення зморшок. Осінній догляд за шкірою для жінок будь-якого віку обов'язково повинен включати косметичні засоби, що усувають основну причину обвітрювання - зневоднення.

Чому потрібно стежити за станом шкіри

Обвітрене обличчя - результат впливу цілого комплексу зовнішніх і внутрішніх факторів. Червоність, дискомфорт, свербіж і лущення викликають:

Зневоднення шкіри. У холодну пору року йому сприяють підвищена сухість повітря в приміщеннях через роботу батарей і кондиціонерів.

Неправильний догляд за жирною, проблемною і комбінованою шкірою. Шкірні покриви таких типів об'єднують ділянки з різними характеристиками. Тонкій сухій шкірі в куточках губ на вилицях потрібно приділяти особливу увагу, використовуючи відповідну косметику для догляду.

Надмірний догляд з використанням жорстких скрабів та інших засобів, що викликають «переочищення». Восени і взимку потрібно дуже дбайливо очищати шкіру від ороговілих частинок і обов'язково використовувати після процедур зволожуючі креми.

Нестача вітамінів. Регулярне пересихання може свідчити про гіповітаміноз. Точно визначити відсутність активних речовин допоможе аналіз крові. Косметичний догляд за дефіцитних станах повинен включати зовнішнє використання засобів з вітамінами і прийом всередину збалансованих вітамінних комплексів.

Суха декоративна косметика. Засоби такого типу провокують зневоднення, навіть якщо вони натуральні і містять якісні мінерали. Плануєте використовувати суху косметику восени і взимку? Обов'язково вкажіть в щоденний догляд зволожуючий крем з гіалуроновою кислотою, колагеном і маску для обличчя.

Ознаки обвітрювання

Як зрозуміти, що обвітрілося обличчя? Після тривалого перебування на вулиці в умовах вітряної погоди виникають такі симптоми:

  • Почервоніла шкіра. Виразність почервоніння може бути різною від легкого рум'янцю до ділянок інтенсивного червоного кольору. 
  • Лущиться шкіра на обличчі. Якщо не вживати ніяких заходів, слідом виникають тріщини і підвищується ймовірність приєднання вторинної інфекції. 
  • Виникає відчуття стягнутості, печіння, свербіж шкіри.

Принципи догляду за обвітренною шкірою

Проява на шкірі ознак обвітрення вимагає оперативної першої допомоги:

  1. Вмийтеся теплою водою. Обов'язково стежте, щоб вона не була гарячою, інакше обвітрена шкіра постраждає ще більше.
  2. Скористайтеся мусами або пінками для вмивання, щоб дбайливо очищують шкіру.
  3. Нанесіть на шкіру зволожуючий крем і повторюйте процедуру регулярно. Чим частіше ви будете його використовувати, тим швидше нормалізується водноліпідний баланс.
  4. Відмовтеся від декоративної косметики та засобів зі спиртом в складі до повного відновлення шкіри.

Ефективність корейської косметики на відміну від домашніх засобів

Сучасна корейська косметика демонструє чудовий ефект в боротьбі зі зневодненням. Чому все більше покупців віддають перевагу їй, а не звичним домашнім засобам?

До переваг косметики для догляду корейських виробників відносяться:

  • Натуральний склад. Компоненти засобів відрізняються природним походженням і високим профілем безпеки, що підтверджується відповідними дослідженнями та сертифікатами.
  • Акцент на здоров'я. Корейські засоби не приховують недоліки шкіри, а активно борються з ними, усуваючи першопричину.
  • Унікальний підхід. Легендарний багатоступінчастий догляд за шкірою знайшов чимало фанатів далеко за межами Кореї. Він вимагає уваги і сил, але в цьому випадку гра точно варта свічок.
  • Експерименти. Об'єднати в одному засобі декоративну косметику і косметику для догляду, використовувати оригінальні компоненти, серед яких - отрута змії або білки павутини, - в цьому вся суть корейських виробників.
  • Стильний дизайн. Незвичайний зовнішній вигляд засобів не тільки піднімає настрій, але і робить їх відмінним подарунком.

Тобі може сподобатися
Відбілююча косметика з Кореї
2 сер 2021
Топ-товари
Відбілююча косметика з Кореї
Світла, порцеляновий, здорова шкіра без пігментних плям і веснянок - мрія багатьох дівчат. Як правильно доглядати за обличчям і що необхідно знати про відбілювання шкіри обличчя в домашніх умовах я розповім в цій статті.
Більше
Як правильно засмагати
13 вер 2021
Корисно знати
Як правильно засмагати
З настанням теплої пори року багато дівчат хочуть отримати рівний загар, який приховує недоліки і робить фігуру візуально стрункішою. Але перебування на сонці загрожує опіками і ризиком розвитку раку. Як правильно засмагати я розповім нижче
Більше
Чорна п'ятниця 2021 в Kimito - розпродаж корейської косметики
4 лис 2021
Корисно знати
Чорна п'ятниця 2021 в Kimito - розпродаж корейської косметики
На неї чекають щороку! Чорна п'ятниця - ідеальний період для всіх, кому набридло мріяти про косметику, і хто хоче нарешті отримати бажані баночки. Тут про ВЕЛИКИЙ розпродаж року в Kimito - чим цього року ми тебе здивуємо
Більше
Тобі сподобаються наші бонуси і подаруночки! З кожного замовлення ти отримуєш 5% на бонусний рахунок.
Вкажи дату народження в особистому кабінеті і отримай персональний промо-код на свій День народження.
Даруємо безкоштовну доставку при замовленні від 1200 грн
У тебе є запитання? Запитай наших експертів
Зв'язатися з нами