Боротьба з чорними цятками

5 вересня 2021
Вирішуємо проблеми
Боротьба з чорними цятками
Чорні точки, вугрі або, кажучи більш науковою мовою, відкриті комедони - це прикре явище, позбутися якого мріють не тільки підлітки, а й багато дорослих. Чому вони з'являються? Як боротися з чорними цятками на обличчі? Розповім нижче.

Чорні точки - косметичний дефект, боротьба з яким актуальна для жінок різного віку.Точкі виглядають неестетично, замаскувати їх повністю за допомогою декоративної косметики не вдається.
Комедони є запальними елементами, які в ряді обставин можуть перетворюватися в вугри. Справитися з цією проблемою можна за допомогою корейської косметики від чорних крапок.

ПРИЧИНИ ПОЯВИ ЧОРНИХ ТОЧОК

Чорні крапки на носі і в інших частинах Т-зони є відкритими комедонами. Причиною їх виникнення стає повна закупорка пор:

  1. Секретом сальних залоз

  2. Ороговівшими епідермальними клітинами

  3. Залишками декоративної косметики

  4. Грязьовими і пиловими мікрочастинками зовнішнього середовища

Характерний колір цятки отримують внаслідок кисневого окислення тирозину до пігменту меланіну.

Які фактори сприяють появі чорних крапок?

Гормони
Порушення гормонального балансу з підвищенням кількості андрогенів в крові є однією з найбільш поширених причин появи чорних крапок. Це явище спостерігається не тільки під час пубертатного періоду. Аналогічні процеси характерні для окремих фаз менструального циклу, вагітності, настання менопаузи.
В такому випадку корейська косметика від чорних крапок стане лише доповненням до терапії, призначеної фахівцем-ендокринологом.

Живлення
Добре допомагає від чорних крапок здорове збалансоване харчування. Косметологи і дієтологи відзначають тісний зв'язок між кількістю спожитих борошняних і солодких виробів, гострої, смаженої, солоної їжі і виникненням висипань.
Пояснюється це тим, що інгредієнти перерахованих страв змушують сальні залози працювати активніше і секретувати більшу кількість шкірного сала. Визначити, які саме продукти призводять до такого результату, можна тільки експериментальним шляхом.

Недостатнє очищення
Надмірне використання декоративної косметики і неякісне її видалення, відсутність серед догляду засобів ексфоліантів - часті причини виникнення чорних крапок.
Ідеальна шкіра можлива тільки при ретельному постійному очищенні, особливо якщо мова йде про жирний і комбінований тип.

Неправильно обрана косметика
Догляд за шкірою обличчя повинен включати тільки якісні косметичні засоби. Фахівці радять ретельно вивчати склади перед покупкою, використовувати продукцію авторитетних виробників, обов'язково перевіряти термін придатності та умови зберігання.
При наявності схильності до появи висипань варто купувати засоби по догляду з відміткою «некомедогенно». В цьому випадку можна бути повністю впевненим, що дія препарату не призведе до виникнення комедонів.

Боротьба з чорними крапками

Засоби проти чорних крапок на обличчі - спеціалізована косметика для догляду, яка допомагає позбутися від вугрів і запобігти формуванню постакне. Косметичні засоби натуральна косметика при проблемній шкірі - ефективне рішення, що дозволяє залишити прищики в минулому. Лікування чорних крапок на обличчі здійснюється такими засобами:

1. Очищаючі маски

2. Пілінги

3. Точкові засобі від прищів

4. Скраби

5. Засоби витягуючі чорні точки (наклейки)

6. Гідрофільні олії

7. Сироватки

8. Тканинні маски

 

КРАЩІ ЗАСОБИ ВІД ЧОРНИХ ТОЧОК НА 2021

Косметика з доставкою по Україні є унікальною можливістю здійснювати догляд за обличчям з використанням топових корейських розробок. Регулярне застосування цих засобів - це користь для здоров'я і дбайливе зберігання природної краси.
У боротьбі з чорними крапками вашими союзниками стануть:

Серветки від чорних крапок Pore Control Blackhead Off Sheet від бренду Ciracle - справжній бестселер у світі засобів догляду. Це відмінний засіб для очищення пор від чорних крапок, комедонов, сальних пробок і інших видів забруднень. Продукт виконаний у вигляді бавовняних круглих дисків, які наносяться на ніс або інші ділянки обличчя.

Серветки рясно просякнуті есенцією, завдання якої - розм'якшити сальні пробки, щоб витягнути їх з глибини пор, а потім прибрати. Серветки діють дбайливо на шкіру, вони розчиняють забруднення, не вимагають механічного впливу , що може їй зашкодити.

 

Пілінг-тонер з фруктовими кислотами, Elizavecca, Face Fruit Hell Pore Toner для щоденного догляду від південнокорейського бренду Elizavecca поєднує ефект м'якого пілінгу і тонізування шкіри. Тонер подбає про твою шкіру і особливо підійде для власників проблемної шкіри, схильної до висипів.

У складі формули є фруктові АHA-кислоти, які дбайливо завершують процес очищення шкіри, видаляють залишки забруднень та косметики. Кислоти також прискорюють регенерацію шкіри, активізують процес відновлення клітин та надають відлущувальний ефект.


Гомаж для очищення обличчя з каоліном, саліциловою кислотою та вулканічним попелом, Sane, Kaolin + BHA + Volcanic Ash, Exfoliating Gommage. Гоммаж Sane призначений для глибокої, але дбайливої ексфоліації жирної та комбінованої шкіри.

Ефективність засобу полягає в одночасниму впливі на шкіру трьох ексфоліантів: хімічного - саліцилова кислота, механічного - вулканічний пил та природного - каолін.

Тобі може сподобатися
Турбота про шкіру тіла, рук та обличчя восени: креми для комплексного догляду
16 жов 2023
Корисно знати
Турбота про шкіру тіла, рук та обличчя восени: креми для комплексного догляду
Дбає про шкіру восени необхідно кожній дівчині, якій важливий її зовнішній вигляд та здоров'я шкірного покриву
Більше
Найкращі креми для зими – ТОП 10
9 гру 2022
Топ-товари
Найкращі креми для зими – ТОП 10
Якщо з настанням зими твоя шкіра стала менш пружною, з'явилися лущення та дискомфорт, то, можливо, крем, яким ти користуєшся, не зовсім підходить для холодної погоди.
Більше
Безсульфатний шампунь – навіщо і кому потрібен
Безсульфатний шампунь – навіщо і кому потрібен
Не всі ПАРи – агресивні компоненти, є м'які формули, які використовуються навіть у дитячій косметиці. Давай розглянемо все докладніше.
Більше
Тобі сподобаються наші бонуси і подаруночки! З кожного замовлення ти отримуєш 5% на бонусний рахунок.
Вкажи дату народження в особистому кабінеті і отримай персональний промо-код на свій День народження.
Даруємо безкоштовну доставку при замовленні від 1200 грн
У тебе є запитання? Запитай наших експертів
Зв'язатися з нами