Чорна п'ятниця 2021 в Kimito - розпродаж корейської косметики

4 листопада 2021
Корисно знати
Чорна п'ятниця 2021 в Kimito - розпродаж корейської косметики
На неї чекають щороку! Чорна п'ятниця - ідеальний період для всіх, кому набридло мріяти про косметику, і хто хоче нарешті отримати бажані баночки. Тут про ВЕЛИКИЙ розпродаж року в Kimito - чим цього року ми тебе здивуємо

Чорна п'ятниця – розпродаж корейської косметики

Використання якісної натуральної косметики – запорука збереження краси. Але протестувати косметику популярних брендів та купити безліч новинок буває дуже накладно. Всього один раз на рік під час шалених знижок Black Friday у тебе є можливість придбати косметику за мінімальну її ціну.

Коли буде Black Friday 2021 в Україні

Чорна п'ятниця запускає початок різдвяних розпродажів. Вона пов'язана з днем ​​подяки США і починається відразу після нього. Стартує день знижок опівночі на 26 листопада. Традиція, що вийшла із США, захопила в тому числі й Україну, де безліч магазинів щороку влаштовує величезні розпродажі на техніку, одяг та косметику.

Що таке чорна п'ятниця

Насамперед, Чорна п'ятниця – це можливість купити бажані подарунки для себе та своїх близьких. І мільйони людей по всьому світу не хочуть згаяти свій шанс.
У нашому магазині ми запускаємо акцію не на один день чи ніч, адже інтернет-магазин відкрито цілодобово сім днів на тиждень.
Наша Black Friday стартує 19 листопада та триває до 30 листопада! У цей період ти можеш купити стільки товарів, скільки тобі хочеться зі знижками до -70%.

Асортимент продукції корейської косметики

Кіміто прагне зробити корейську косметику доступною для всіх жінок різного віку, щоб кожна могла отримати якісний, правильно підібраний догляд.

Чорна п'ятниця 2021 року - чудовий привід познайомити тебе з корейським доглядом. Для цього розпродажу ми підготували найкращі засоби, які допоможуть вирішити проблеми шкіри та надовго зберегти її молодість.

Інтернет-магазин корейської косметики Кіміто дарує знижки на маски для обличчя, креми, тонери, шампуні, кондиціонер, філери для волосся і це лише частина великого асортименту нашого грандіозного розпродажу.
Ось кілька прикладів, якими хочемо поділитися з тобою. Переходь на сторінку товарів і додай їх до обраного, щоб повернутися в перший день Чорної п'ятниці 2021 року і забрати косметику за супер ціною.

Маску для очищення пор, BY ECOM, Heartleaf Purifying Mask, ти можеш придбати з 60% знижкою. Її звичайна ціна 999 грн., у період акції всього 399 грн.
Засіб відмінно підходить власникам жирної та проблемної шкіри. Вона якісно очищає пори, виводить шлаки та токсини, попереджає утворення куперозу, акне і вугрової висипки.

Якісний догляд за обличчям неможливо уявити без маски. Їхня головна перевага - натуральний склад просочення. Завдяки рослинним маслам та екстрактам пори не закупорюються, а шкіра стає приємною на дотик. Тканинні маски підходять для шкіри різного віку. Тканинна маска, що відновлює, I'm Sorry for My Skin, Jelly Mask Revitalizing допоможе відновити шкіру обличчя після безсонних ночей шопінгу, зняти набряклість і сліди втоми. Звичайна ціна 59 грн., в період акції - 49 грн.

Корейські креми для обличчя – перша за популярністю категорія в магазині косметики Kimito.

Улюблений багатьма відновлюючий крем з муцином равлика, EYENLIP, Snail All In Repair Cream усуває сухість і лущення, бореться з ознаками старіння, розгладжує зморшки.
Акція на корейську косметику дозволяє придбати його зі знижкою 40%. І з 19 листопада ціна цього крему буде лише 35 грн. Але обережно, кількість товару обмежена.

Омолоджуюча косметика для обличчя містить у складі колаген, пептиди, перлинну пудру та натуральні олії. Ось кілька популярних засобів, які потрапили до переліку товарів Black Friday.
Патчі для очей з екстрактом золотого кокона та ікри лосося, Trimay, Gold Cocoon & Salmon Hydrogel Eye Patch розгладжують мімічні зморшки, усувають темні кола та мішки під очима.
Звичайна ціна 588 грн., у період акції 470 грн.

Крем омолоджуючий з пептидами, MEDI-PEEL, Peptide9 Volume Tox Cream відмінно доповнює догляд, активізує обмінні процеси в клітинах, робить шкіру пружною, еластичною і підтягнутою.
Звичайна ціна 559 грн., у період акції 475 грн.

Антивікова корейська косметика чудово справляється з мімічними зморшками, попереджає втрату пружності та еластичності тканин, знижує кількість вільних радикалів та повертає молодість шкірі.

Акція на корейську косметику поширюється на безліч брендів: Pyunkang Yul, Ottie, Enough, Lador, Elizavecca, Huxley, COSRX, Neogen, AROMATICA, CP-1, Lador.
Під час Чорної п'ятниці багато хто купує подарунки своїм близьким на Новий рік. Наприклад, набори косметики в подарунок - стануть ідеальним рішенням і знімуть з тебе головний біль пошуків.

Набір для омолодження шкіри: роликовий масажер та сироватка з колагеном, Well Derma, Collagen Beauty знімає м'язову напругу, розгладжує зморшки та заломи, підвищує тургор шкіри.
Звичайна ціна 1099 грн., у період акції 879 грн.

Набір засобів на основі равлика муцина, MIZON, Snail Miniature Set включає в себе: пінку, тонер, есенцію і крем. У складі потужний відновлюючий компонент – фільтрат муцину равлика, який прибирає сухість, лущення, нормалізує захисні функції шкіри.
Звичайна ціна 539 грн., у період акції 431 грн.

Чому ми влаштовуємо розпродаж

Кіміто підтримує та розвиває культуру корейського догляду за обличчям та тілом. Ми хочемо, щоб кожна дівчина відчула ефект від корейської косметики і могла собі дозволити виглядати бездоганно без походу до косметолога. Саме тому ми зібрали найкращі, популярні товари, новинки та абсолютні бестселери для розпродажу.

Чому ми проводимо Black Friday 2021 із супер знижками:

  • Якісна косметика говорить сама за себе краще за будь-яку рекламу, і кращого періоду для знайомства з новими клієнтами не придумати
  • Нещодавно ми повністю оновили старий сайт на новий, розумний і зручний з можливістю індивідуального підбору косметики. І ми хочемо, щоб якнайбільше людей прийшли до нас на сайт та оцінили нашу роботу
  • У нас величезний склад і великий вибір косметики, яка постачається прямо з Південної Кореї. І нам є що запропонувати тобі цієї Чорної п'ятниці

Що таке корейський догляд?

Кореянки дуже дбають про красу та здоров'я шкіри, і використовують щодня багатоступінчастий догляд. Він складається з:

  1. Демакіяжу
  2. Відлущування
  3. Умивання пінним засобом
  4. Тонізування
  5. Зволоження
  6. Живлення.

За один раз кореянки можуть використати до 10 засобів. Педантичний підхід до догляду за шкірою допомагає завжди виглядати бездоганно і позбутися недоліків. Приєднуйся до цієї культури краси та турботи про свою шкіру.

Тобі може сподобатися
Топ 6 косметичних засобів Lador 2023
21 гру 2022
Топ-товари
Топ 6 косметичних засобів Lador 2023
Корейські косметичні засоби для догляду за волоссям з кожним днем ​​стають все більш популярними. Серед численних виробників помітно вирізняється асортиментом та якістю косметика Ладор
Більше
Догляд за шкірою обличчя взимку
8 гру 2022
Корисно знати
Догляд за шкірою обличчя взимку
Зимний мороз, снег и непогода оказывают негативный эффект на кожу. Изменения в погоде требуют внести изменения и в твой ритуал ухода за кожей. Рассказываем, что делать
Більше
Муцин равлика у косметиці: що це таке?
3 сер 2021
Корисно знати
Муцин равлика у косметиці: що це таке?
У корейській косметиці можна зустріти масу незвичайних інгредієнтів - і це ще один момент, за що ми любимо такі засоби. Сьогодні про один із найнезвичайніших компонентів - про муцин равлика.
Більше
Тобі сподобаються наші бонуси і подаруночки! З кожного замовлення ти отримуєш 5% на бонусний рахунок.
Вкажи дату народження в особистому кабінеті і отримай персональний промо-код на свій День народження.
Даруємо безкоштовну доставку при замовленні від 1200 грн
У тебе є запитання? Запитай наших експертів
Зв'язатися з нами