Гідрофільна олія: особливості дії та застосування

21 липня 2021
Як користуватися?
Гідрофільна олія: особливості дії та застосування
Гідрофільна олія давно стала б'юті-хітом. Як правильно нею користуватись, які проблеми допоможе усунути, а також відповіді на інші поширені питання я дам у цій статті.

ЩО ТАКЕ ГІДРОФІЛЬНА ОЛІЯ?


Гідрофільна олія - ​​унікальний продукт для ретельного очищення шкіри та зняття стійкого макіяжу та гриму. Під час використання вона перетворюється на м'яке молочко, завдяки чому відмінно абсорбує забруднення глибоко з пір, розчиняє шкірний себум та чорні крапки. Гідрофільна олія делікатно очищає шкіру, не порушуючи її гідроліпідну мантію, засіб можна застосовувати для видалення косметики з очей та губ.

 

У ЧОМУ СЕКРЕТ ГЛУБОКООЧИЩУЮЧОЇ ДІЇ?

 

Гідрофільна олія складається з декількох компонентів, основними є натуральні та мінеральні олії. Саме вони відмінно розчиняють шкірне сало та чорні крапки.

Наступний компонент – емульгатори, вони необхідні для змішування гідрофільного масла з водою під час вмивання. Саме вони і вплинули на назву засобу, адже “гідрофільне” означає інтенсивно впливає на воду. Емульгатори є каталізаторами та зв'язують рідини. Завдяки цьому гідрофільна олія перетворюється на пінне молочко при взаємодії з водою.

Також важливим компонентом складу є антиоксиданти та ефірні олії, вони відіграють роль консерванту, запобігають окисленню продукту.

 

ЯК ПРАВИЛЬНО ВИКОРИСТОВУВАТИ ГІДРОФІЛЬНУ ОЛІЮ?


На відміну від пінки для вмивання, гідрофільну олію необхідно наносити сухими руками на суху шкіру, це допоможе засобу м'яко розчинити складні забруднення та жир. Після цього потрібно акуратно помасажувати обличчя та додати трохи теплої води. Після цього засіб змінить свою консистенцію і стане схожим на емульсію чи молочко. Саме така формула продукту забезпечує глибинне очищення епідермісу.


ЧОМУ ГІДРОФІЛЬНУ ОЛІЮ ПОТРІБНО ЗМИВАТИ ПІНКОЮ АБО ГЕЛЕМ ДЛЯ УМИВАННЯ?


Після того, як ви повністю змили гідрофільну олію теплою водою, важливо обов'язково використовувати пінку або гель для вмивання. Навіщо? Відповідь проста – це необхідно для видалення емульгаторів, які можуть залишитися на обличчі після гідрофільного масла. Якщо вони тривалий час перебувають на шкірі, то можуть порушити жировий прошарок, тим самим пошкодити структуру епідермісу.

 

ЯКИМ ТИПАМ ШКІРИ ПІДХОДИТЬ ГІДРОФІЛЬНА ОЛІЯ?


За допомогою гідрофільної олії можна позбутися багатьох проблем шкірного покриву. Для цього варто звернути увагу на ключові активні компоненти у складі продукту. Існує помилка, що гідрофільну олію не можна використовувати власникам проблемної та жирної шкіри. Це не так. Засіб добре розчиняє шкірний себум і попереджає утворення куперозу. При виборі засобу варто звернути увагу, щоб в основу продукту не входило мінеральне масло, вибирайте гідрофільне масло з чайним деревом, екстрактом центелли, евкаліпта, зеленого чаю або хвої.

Власникам сухого типу шкіри варто утриматися від застосування гідрофільного масла, оскільки його обов'язково варто змивати пінним очищаючим засобом. Таке глибоке двоетапне очищення може ще більше пересушити епідерміс і викликати лущення.

 

Ідеальним засобом для очищення жирної та проблемної шкіри стане гідрофільна олія EYENLIP, Cleansing Oil, PH Cica. Вона не тільки розчиняє забруднення та себум, але й заспокоює шкіру, має антибактеріальну дію, знімає почервоніння та подразнення.

 

 

Власникам шкіри з пігментацією відмінно підійде гідрофільна олія з ефектом пілінгу, MISSHA, Super Off Cleansing Oil Peel Off, вона вирівнює тон, дбайливо відлущує омертвілі частинки епідермісу.

 

Для нормальної шкіри підійде гідрофільна олія Coxir, Ultra Hyaluronic Cleansing Oil, вона містить гіалуронову кислоту, підвищує тургор та еластичність шкіри, активізує обмінні процеси у клітинах.

 

ВИБІР KIMITO: ТОП ГІДРОФІЛЬНИХ МАСЕЛ

 

Тобі може сподобатися
Косметика з екстрактом гриба Тремелла: користь та переваги
23 жов 2023
Корисно знати
Косметика з екстрактом гриба Тремелла: користь та переваги
Гриб Тремелла — маловідомий ексклюзивний компонент косметичних засобів, який уже встиг заслужити довіру користувачів
Більше
Осінній догляд за шкірою обличчя: які засоби використовувати
Осінній догляд за шкірою обличчя: які засоби використовувати
Догляд за шкірою обличчя восени відрізняється від звичайного. Після літа, коли шкіра зазнала впливу сонця і стала більш сухою, важливо забезпечити їй дбайливе та інтенсивне зволоження та відновлення
Більше
Як позбавитися від посічених кінчиків: основні способи і ТОП засобів
Як позбавитися від посічених кінчиків: основні способи і ТОП засобів
Таке неприємне явище як посічене волосся не тільки псує зовнішній вигляд будь-якої зачіски, але також свідчать про руйнування волосяної кутикули, що неминуче призводить до погіршення здоров'я волосся.
Більше
Тобі сподобаються наші бонуси і подаруночки! З кожного замовлення ти отримуєш 5% на бонусний рахунок.
Вкажи дату народження в особистому кабінеті і отримай персональний промо-код на свій День народження.
Даруємо безкоштовну доставку при замовленні від 1200 грн
У тебе є запитання? Запитай наших експертів
Зв'язатися з нами