Відновлювальна косметика для волосся - Топ засобів

23 серпня 2021
Догляд за волоссям
Відновлювальна косметика для волосся - Топ засобів
Часте миття, фарбування, укладання феном і плойкою можуть руйнувати структуру волосся, внаслідок чого воно втрачаює блиск і життєву силу. Щоб захистити локони, надати блиск і повернути їм природну красу необхідно підібрати якісний догляд.

ЯК ВІДНОВИТИ ВОЛОССЯ?

Для сухого, ламкогоі неживого волосся необхідно використовувати засоби для відновлення на основі натуральних компонентів. Кератин, арганова масло, пролін і лізин заповнюють і зміцнюють кутикулу волосся, сприятливо впливають на посічені тонкі кінчики. Ефективна косметика здатна в короткі терміни оздоровити, зволожити і відновити волосся після хімічної завивки, освітлення і інших маніпуляцій.

КОРЕЙСЬКА КОСМЕТИКА ДЛЯ ВОЛОССЯ ПРОПОНУЄ

Відновлюючий догляд за волоссям складається з декількох етапів. Дуже важливо підбирати кращі продукти не тільки для довжини і кінчиків, а й для шкіри голови. На сайті Кіміто надана якісна корейська косметика з доставкою по Україні, яка поверне життя спаленому, сухому і тьмяному волоссю.

ШАМПУНІ ДЛЯ ВІДНОВЛЕННЯ ВОЛОССЯ

Безсульфатні шампуні підходять для догляду за чутливою шкірою голови, дбайливо очищують, не порушують водно-ліпідний баланс волосся. Корейський шампунь Lador, Keratin LPP Shampoo допомагає прибрати жирність шкіри голови, закриває лусочки, стимулює активність фолікулів. Шампунь для посічених кінчиків волосся варто підбирати орієнтуючись на склад продукту. Кератин допоможе розправити тонкі волоски, зробить їх більш щільними.
Безсульфатний шампунь з кератином для пошкодженого волосся, Lador, Keratin LPP Shampoo

МАСКИ ДЛЯ ВОЛОССЯ

Маски для волосся містять високу концентрацію пептидів і амінокислот, які заповнюють пошкоджені ділянки структури, ущільнюють пасма, роблять їх більш густими і слухняними. Засоби Lador - косметика яка не містить в складі хімічних шкідливих компонентів і силіконів.
Маска для сухого і пошкодженого волосся, Lador, Hydro LPP Treatment наповнена протеїновим «коктейлем» і сприяє інтенсивному відновленню цілісності локонів, полегшує розчісування. Допомагає повернути еластичність і здоровий блиск, втрачені в процесі частого фарбування або постійної хімічної завивки.

 

ФІЛЕРИ ДЛЯ ВОЛОССЯ

Філер для відновлення структури волосся, Lador, Perfect Hair Fill-Up відмінний засіб для лікування волосся, він здатний замінити професійний салонний догляд. Продукт допомагає наситити волосся мікроелементами, повернути здоровий природний блиск і шовковистість.

КОСМЕТИЧНІ ЗАСОБИ ДЛЯ ВСІХ ТИПІВ ВОЛОССЯ

Ми підібрали найкращі продукти, які підходять для всіх типів волосся, надають лікувальну дію, зміцнюють тьмяні локони, повертають їм життєву силу.

ДЛЯ ФАРБОВАНОГО ВОЛОССЯ

Для відновлення волосся після фарбування і збереження кольору рекомендую використовувати засоби в основі яких кератин. Такі продукти можуть обтяжувати здорове волосся, але прекрасно доповнюють і зміцнюють слабкі і ламкі пасма, попереджають їх сплутування і електризацію.
Маска CP-1, PREMIUM HAIR TREATMENT містить протеїни, кераміди, комплекс амінокислот, рослинні екстракти, масла, кератин і гідролізований шовк. Ці компоненти просто незамінні в догляді за волоссям, так як зволожують їх на молекулярному рівні, наповнюють силою, захищають від сухості

ДЛЯ ПОШКОДЖЕНОГО ВОЛОССЯ

Ідеальне рішення для пошкодженого волосся, продукти, які не містять силіконів і сульфатів. Такі компоненти згубно позначаються на лусочці та кутикулі, руйнують структуру. Спрей з кератином Lador, Before Care Keratin PPT оберігає волосяні стрижні від руйнівного впливу хімічних елементів, підходить для відновлення пошкодженого, втомленого волосся.

ДЛЯ СУХОГО І ЛАМКОГО ВОЛОССЯ

Для сухого і ламкого волосся підходить косметика на основі натуральних екстрактів. Глубозволожуючий ягідний шампунь, Fresh Pop, Deep Moisturizing Berry Shampoo складається з полуниці, граната, шипшини і журавлини, а доповнює комплекс масло троянди. Компоненти повертають волоссю природний блиск, надають кольору яскравості і насиченості.
Поліфеноли зеленого чаю - антиоксидантні речовини, що забезпечують шкірі голови захист від ранніх вікових змін.

Тобі може сподобатися
Чорна п'ятниця 2021 в Kimito - розпродаж корейської косметики
4 лис 2021
Корисно знати
Чорна п'ятниця 2021 в Kimito - розпродаж корейської косметики
На неї чекають щороку! Чорна п'ятниця - ідеальний період для всіх, кому набридло мріяти про косметику, і хто хоче нарешті отримати бажані баночки. Тут про ВЕЛИКИЙ розпродаж року в Kimito - чим цього року ми тебе здивуємо
Більше
ОГЛЯД: Нічна маска з лавандою Laneige Water Sleeping Mask Lavender
4 сер 2021
Огляд косметики
ОГЛЯД: Нічна маска з лавандою Laneige Water Sleeping Mask Lavender
Огляд буде присвячений нічній масці для обличчя. Ця маленька баночка справила на мене ефект і змусила крикнути "Вау!" Зустрічайте, Нічна маска преміум класу Laneige Water Sleeping Mask Lavender!
Більше
Що таке AHA кислоти в косметиці та засоби з ними
9 лют 2022
Корисно знати
Що таке AHA кислоти в косметиці та засоби з ними
Ключові агенти з доведеним регенеруючим та антивіковим ефектом - AHA-кислоти входять до складу багатьох косметичних засобів для догляду за шкірою. Основна дія таких речовин - ефективне відлущування ороговілих лусочок, оновлення та омолодження шкіри.
Більше
Тобі сподобаються наші бонуси і подаруночки! З кожного замовлення ти отримуєш 5% на бонусний рахунок.
Вкажи дату народження в особистому кабінеті і отримай персональний промо-код на свій День народження.
Даруємо безкоштовну доставку при замовленні від 1200 грн
У тебе є запитання? Запитай наших експертів
Зв'язатися з нами